Šah Težave

Šah Težave

Če ste utrujeni od šah proti računalniku tukaj, lahko vedno poskusite rešiti nekaj novih šahovskih problemov na tej strani. Pri reševanju problemov šah, je klic na vaše analitične sposobnosti in zahteva razumevanje igre. Biti sposoben pravilno analizirati šahovske pozicije, lahko oceni stanje in predvideti njene ključne pristojnosti dober šahist. Reševanje težav šah je tudi dobra praksa, da postanejo spretni v to in da bi izboljšali svoje splošne šahovske spretnosti. Poleg tega je reševanje šahovskih problemov zabavna zabava, ki jo lahko vedno delate vmes. Na tej strani vedno lahko rešujete nove šahovske probleme vsak dan.

Če govorimo o šahovskih težave šah, ki se imenuje tudi šahovska uganka, to šah položajih skrb, ki jo lahko doseže v enem ali nekaj turn dobička. Z šahovsko sondo je vedno navedeno, kdo gre. Poleg tega, včasih celo s težavo šahovske dani ukaz, kot je dal mat v dveh potezah. Šahovski problemi pa običajno zahtevajo najboljšo potezo. Možno je, da je to eden postavlja (raztopina na problem šah) že prinaša koristi neposredno, se lahko zgodi, da to potezo skrbi ključna poteza, da bi dobili od tam, dokler nadaljevanje set prednost.

Šahovski problem je prikazan zgoraj. Na dnu šahovskega problema je navedeno, kdo gre. Na primer v okviru šahovski problem najti najboljšo potezo za belega, nato pa bela je pa. Če je Poišči najboljšo potezo za črno, potem je črna navzgor. Če je gumb “namig, potem boste videli, kaj kos morate rešiti problem šah, pritisnite eno več časa, kot ste dobili za prikaz rešitev za šah sestavljanke. Vsak dan tri nove težave šah, enostavno šah težava relativno težko šahovski problem in zelo težko rešiti probleme, šah. V teh šahovskih težavah je vedno namen najti najboljšo potezo.

 

Šah Težave - igra sah
Šah Težave